Sunday, December 11, 2011

martial arts

mengikut pada title post ni, as u all know, I've join Tae-Won-Do.... hahaha.... (act, nak join silat, tp clash dgn kelas mlm)... after 8 years I left the martial arts world, now i'm joining it back! excited act! really!

x ramai mana la yg join. tp best! every ahad (8.30-10.30 pm), selasa (9-11 pm)... 2 times per week.... majoriti lelaki... tp ada la 2-3 ladies yg join... selagi aku x kene regging, aku ok... haha...

time smpi td dgn syeera (roomate), dorg da start wat aktiviti for stamina... jus fill in the blank la kan... bla bla bla... inhale, exhale... pki body guard, the class start!

defends from attacker, kick, bla bla bla... tp ada 1 insident YANG SANGAT2 xkan aku lupa! well, partner aku, da agak mahir dr aku yg newcomer ni, lelaki, tinggi. dye attack, aku defend... time defend plak automatically, left feet aku x bole high kick! (i have prob wit my left feet act) dan tanpa sengaja kakiku menghala (tendang) pada bahagian berharga bg lelaki! sumpah aku TAK SENGAJA!!! SORRY 100X! SORRY DUDE!

1 class gelakan kot! nasib la tendangan budak baru ni x kuat n notink for him! haha... siot je. n bile klass da abes *time b4 blek* aku mintak maaf la lagi kan, & die ckp "notink sbb da biasa kene time training klass" (=.=)"

the end of the story... morale of the story, jgn kelam kabut, relaks n focus... klu da kene serang dlm dunia realiti, bedal je la... hohohoh :0


tinta penulis: masih rasa bersalah (=.=)"

No comments:

Post a Comment