Wednesday, April 4, 2012

i will be missing u

agak lama ruangan ini tidak ku lawat, kunjungi mahupun kemas kini...

final exam sudah beberapa hari langsai.. kini hanya menunggu perolehi keputusannya... sudah beberapa hari duduk di rumah.. berehat... minggu depan masuk fasa bekerja kembali...nanti kebosanan pula berlama-lamaan di rumah...


entri kali ini mengisahkan si dia ex-roomate ku...





nama diberi: Nurul Syaheerah Binti Che Hasnan


lahir 1993. asal Kelantan tetapi menetap di Kuantan... jurusan Diploma Kejuruteraan Kimia...

sweet, nice & talkative girl... also kind off vegetarian sbb x suke mkn ayam, daging tp ikan mkan...

pe yg aku akan rindu pd die ialah teletah nya... sumtime dye agak clumsy.. haha... and kami sama2 takut cicak tp dye tak suke semua jenis serangga... haha

kind off childish, takot akan kegelap... tp sgt la rajin mengemas... bab mengemas mmg pass kat dye je... suke gak memekak (klu dye xde, mmg sunyi la bilik) n tidur tu hobi utama dia... bgn lmbt n lmbt pegi kelas adlah hobi sterusnya bg dia... masa ni kan jd segmen ketawa d pg hari sbb time ni la dye kelam kabut berlari kesana kemari...


momen-momen bersama yg akan dirindui:

*baca komik @ majalah sama2 sambil baring
*main makeup2
*kejutkan bgn pg
*memekak sama2
*gelak2 tgk cite korea
*buat air milo + hot chocolate
*masak makanan guna microwave (mmg x jadi la kan)
*teman dye mandi waktu malam (dgr dye nyanyi smbil mandi)
*nyanyikan lagu happy birthday (masa birthday aku)
*cite pasal korean boy yg kita suke
*cite pasal ape yg kite blaja arini
*mkan sama2 hasil masakan (masa kelas kitchen aku
*makan aiskrim lepas lunch sama-sama
*pergi ceramah (then dia tidur)
*gi pantai ambik angin
*basuh baju mlm2 buta bersama
*beli makanan kat kedai ibu sama2
*kemas bilik sama2 tipa hari jumaat
*nangis sama2 kalau ada cite sedyh...


bnyak lagi yg x tertaip n teringat... ape2pun darl, i love u and miss u. u'r the best roomate that i ever had.. tq for being nice to me :D




tinta penulis: sori darl curi gambar hang tp x habaq n sory gak klu terasa... *da rindu kat kau pun*